Friday, September 6, 2019

Saya dah ada 5 orang anak

Assalam u olsss..

Last update saya tentang anak keempat iaitu Afiq Abqary and yes now I have 5 amanah yg diberi Allah untuk dijaga dan dibesarkan.. Moga jadi insan baik2 dan sempurna iman dan amal hendaknya.

Nama anak kelima saya ialah Areez Mateen yang sekarang berusia 1 tahun 5 bulan. Ye lelaki lagi tau dan for record akak ni ada sorang je gegirl lah ye. Inshaallah takda plan nak tambah baby lagi. Tapi jika Allah beri rezeki, apa nak di tolak kan.

Next post lah saya update pasal Mateen. Nak balik rumah dulu. Bye bye 😘💋


LoVe ♥♥

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

INNIT