Friday, December 15, 2017

Afiq Abqary

Assalam..

Haha..heloo guysss.. end of 2017 baru lah ada masa nk tulis2.. rugi sebenarnya tak mencoret dalam ni sebab ni jela platform nk simpan segala memori yg berlaku dalam hidup kita. Mungkin pada orang lain tak penting. Tapi pada saya penting untuk tulis setiap perincian hidup kita untuk rujukan di mada hadapan.. EXCEPT perkara2 yg mengaibkan haruslah di private kan dari tatapan umum.

Macam hari ni, ada sikit masa terluang nk intai2 previous post because i am searching some reference as i remembered had wrote it some time before. Kelakar pula baca post2 terdahulu. Almost 8 years dah. Baru 300 post. Nampak sgt malas update kan. Patutnya kalau sehari satu post..dah byk dah rekod. Most of my post pasal baby dan pasal kerja2 ku sebagai seorang QS. Looks like i am not passionate at all being a QS for the past years. Tapi kita tak tahu yg Allah tu Maha Mengetahui. Sampai le ni akak jadi QS dan makin mencintai career akak..ahaksss...😉

My passion all this while jugak, pasal maternity, baby  n parenting. Breastfeeding pun hit most readers punya search. Hmm.. saya ingat takda org baca blog saya ni. Hihi. Thanks yg masih baca. Ada gak PM tnya awat dah lama x tulis2.. okla inshaAllah kita start la tulis2 balik lepas nie..

Saya sebenarnya looking for my pregnancy records sebelum2 ni mcm mana. Berat naik berapa kilo and at what stage.. kihkih..tapi tak banyak pun i wrote about it. Yg ank no.3 n no.4 pun tak byk sgt saya cerita pasal my pregnancy journey. Mungkin lah faktor masa jadi halangan..

Okla korang, gambar dibawah ni jarang muncul dlm blog. Ni lah Afiq Abqary among yg latest. Sekarang dah 22 bulan.. banyak cakap walaupun tak boleh buat ayat lagi..banyak makan..sangat aktif.. Alhamdulillah..

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

INNIT