Monday, May 9, 2011

Aqil belajar berenang

Assalamualaikum..

Ahad baru2 ni kami pergi bawa Aqil berenang kat kompleks renang Dewan Sri Siantan, Selayang Baru. Hepi sangat anak bujang tu eventho memula takut2 nak masuk dalam pool kanak2 tu. Tapi bila dah masuk, tak nak keluar, tak nak orang pegang dan sampai satu tahap tu tak nak pakai pelampung arm float. Huhu. Tapi me & hubby were so impress because Aqil was very confidence dan tak takut air langsung. Siap pusing2 badan dalam air, floating, lari2 dalam kolam (paras air setakat dada dia). He's a fast learner, abah dia ajar beberapa kali je cara nak berenang, dia dah boleh ikut. Pandai apungkan diri sendiri. Pastu nampak bebudak lain terjun dari tepi kolam, dia pun nak buat jugak. Kitorang pun terkejut, ingatkan dia ke tepi sebab tak nak main dah sebab nak keluar..rupanya nak naik atas dan terjun. Macam terror je kan? Haha.

Okla gambar upload later kay..tetiba bluetooth netbook ni tak mau connect ke handset pulak. Aissh..kacau betol!!

Till then, nitey everybody!

p/s: Best tau berenang..! Saya suka..!


LoVe ♥♥

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

INNIT