Thursday, July 1, 2010

SAYA PERLUKAN DEEP FREEZER

Salam,

Ku dalam dilema. Rasa nak beli deep freezer. Tapi tak tahu jenama apa yang bagus dan sejauh mana penggunaannya. Hari tu masa pergi Giant Seksyen 13 Shah Alam, ternampaklah satu freezer ni. RM699, sederhana je, tak besar saiznya. Rasa macam murah. Tapi lupa pulak brand ape. Tengok ajela sebab tak ade plan nak beli. Encik hubby pulak macam tak prefer je ku beli, tu yang jadi malas nak belek lama-lama.

Sekarang ni baru rasa ia sangat perlu. Sebab rasanya macam nak termuntah dah peti ais kat rumah tu pastu nanti masa ku pegi kelas malam nt Aqil mesti nak menyusu, mesti kena ada stok lebih sikit kan? Tu yang sekarang ni malam dah tak pam sebab tak tahu dah nak simpan mana kalau terlebih susu. Sangat tak bagus untuk production kan? Pastu makanan dapur untuk masak2 pulak terpaksa di catu sebab tak de space dah. Ni yang buat ku stress. Lepas tu fikir pulak bila dah beli deep freezer, nak letak kat mana? dapur tu dah xde extra plug dah. Ruang pun macam ala2 limited. hmm..Banyaknya dalam fikiran ni..Aishhhhhhh....

Okla tak payah fikir..:(

2 comments:

Anonymous said...

sarah, aritu aku baca blog org ada yg nmpak kat 'kedai hardware' (second hand kot) tp tak gtau plak kedai apa kat section 19.try la ronda tgk - murni

SaRaa said...

yup..mmg ade..kdai serbanika mcm2 ade..bkn 2nd hand..murah gk aku dh tgk..rm699 ke 599 lupe, utk size 100litre

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails

INNIT